Jonas Gunnarssons Entreprenad AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva gräv-, schakt-, anläggnings- och entreprenadarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jonas Gunnarssons Entreprenad AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Söderköping så är Jonas Gunnarssons Entreprenad AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Söderköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Söderköping och i Östergötlands län. Redan 2002-09-16 så skapades Jonas Gunnarssons Entreprenad AB och verksamheten är har F-skattsedel Jonas Gunnarssons Entreprenad AB har haft det sedan 2002-11-07.

Jonas Gunnarssons Entreprenad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-11-07

556632-4298 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Söderköping.

Just nu är Jonas Gunnarssons Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Jonas Gunnarssons Entreprenad AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jonas Gunnarssons Entreprenad AB är Gunnarsson, Karl Jonas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Starenhed, Kent Erik som är född 1941 och har titeln Suppleant, Sandberg, Sten Åke Ingemar som är född 1950 och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor, .