Revisor Peter Olin AB

Östergötlands län

Information

556636-8394 är organisationsnummer för bolaget Revisor Peter Olin AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Revisor Peter Olin AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderköping som är den kommunen som Revisor Peter Olin AB finns i.

Revisor Peter Olin AB har varit registrerat sedan 2002-12-12 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-01-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Revisor Peter Olin AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-13.

Revisor Peter Olin AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Söderköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Revisor Peter Olin AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Revisor Peter Olin AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5901835 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva revision och ekonomisk rådgivning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Revisor Peter Olin AB och det är Olin, Klas Peter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Fridh, Erik Tomas som är född 1951 och har titeln Suppleant, Hedbäck, Johan Evald som är född 1959 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,