Koalan Gruppbostad AB

Östergötlands län

Information

I Söderköping finns det ett Aktiebolag som heter Koalan Gruppbostad AB. Det finns flera verksamheter som liknar Koalan Gruppbostad AB i Östergötlands län. Söderköping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Koalan Gruppbostad AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-02-06 och det finns flera verksamheter som är det i Östergötlands län.

Sedan 2003-01-15 så har Koalan Gruppbostad AB varit registrerat. Idag är Koalan Gruppbostad AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Koalan Gruppbostad AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Bresätter Furugården, 614 93, Söderköping. Vi ni istället prata med Koalan Gruppbostad AB så kan ni göra det på 0121-22216.

Bolaget skall bedriva vård och gruppboende för försåndshandikappade, jord- och skogsbruk samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Friedrichsen, Tim Uwe som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Per Anders Benny som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Westerberg, Barbro Christina som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorell, Stig Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Thorell, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Då styrelsen ska bestå av 4 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig. Ordförande saknas. .

Koalan Gruppbostad AB har 556638-1694 som sitt organisationsnummer.