Leg Naprapat Sara Bostner AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Leg Naprapat Sara Bostner AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Söderköping här finns det många olika Aktiebolag. Leg Naprapat Sara Bostner AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Söderköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Leg Naprapat Sara Bostner AB är momsregistrerat sedan2003-02-13 och har organisationsnummer 556638-4680.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0121-15025 alternativt besöka eller skicka post till Leg Naprapat Sara Bostner AB på följande adress Bielkeg. 18, 614 30, Söderköping.

Leg Naprapat Sara Bostner AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-02-05.

I Leg Naprapat Sara Bostner AB så sitter följande personer i styrelsen: , Busch, Gustav som är född 1974 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva hälso- och sjukvård, manuell terapi av rörelseapparaten, friskvårdskonsultationer, utbildning samt därmed förenlig verksamhet.