Byggnationsutveckling i Östergötland Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva byggverksamhet och förvaltning av fastigheter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Dessutom skall bolaget kunna äga och förvalta värdepapper.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Byggnationsutveckling i Östergötland Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Söderköping så är Byggnationsutveckling i Östergötland Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Söderköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Söderköping och i Östergötlands län. Redan 2003-02-03 så skapades Byggnationsutveckling i Östergötland Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Byggnationsutveckling i Östergötland Aktiebolag har haft det sedan 2003-04-03.

Byggnationsutveckling i Östergötland Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-04-03

556639-5025 är organisationsnummret för bolaget som finns i Söderköping.

Just nu är Byggnationsutveckling i Östergötland Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Byggnationsutveckling i Östergötland Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0121-13458 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Byggnationsutveckling i Östergötland Aktiebolag är Larsson, Lars Yngve som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Rolf Yngve som är född 1940 och har titeln Suppleant, Feucht, Karl Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisor, Tjärna Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .