Jan-Erik Söderholm Consulting AB

Östergötlands län

Information

556651-4146 är organisationsnummer för verksamheten Jan-Erik Söderholm Consulting AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jan-Erik Söderholm Consulting AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderköping som är den kommunen som Jan-Erik Söderholm Consulting AB finns i.

Jan-Erik Söderholm Consulting AB har varit registrerat sedan 2004-03-12 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-04-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jan-Erik Söderholm Consulting AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-04-15.

Jan-Erik Söderholm Consulting AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Söderköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jan-Erik Söderholm Consulting AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Jan-Erik Söderholm Consulting AB så kan ni göra det på telefon genom 0121-42163 eller genom brev på följande adress:
Kanalhamnen, 614 34, Söderköping

Föremål för bolagets verksamhet är att bedriva IT konsultverksamhet inom programmering, systemsupport och systemunderhåll och bedriva elektrisk konstruktion inom data- och hantverksområdet samt idka därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Jan-Erik Söderholm Consulting AB och det är Söderholm, Jan-Erik Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekman, Susanna Elisabeth som är född 1959 och har titeln Suppleant, Asterhult, Hans Lennart som är född 1944 och har titeln Revisor, Två Revisorer i Norrköping Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,