Skorstensfejarna i Linköping AB

Östergötlands län

Information

Skorstensfejarna i Linköping AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Söderköping som är den kommunen där Skorstensfejarna i Linköping AB finns. I Söderköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Skorstensfejarna i Linköping AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Skorstensfejarna i Linköping AB har haft sedan 2004-09-23. Skorstensfejarna i Linköping AB har funnits sedan och 2004-09-30 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Skorstensfejarna i Linköping AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Linnég. 7, 582 25, Linköping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 013-124576.

Söderköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Skorstensfejarna i Linköping AB Privat, ej börsnoterat.

Skorstensfejarna i Linköping AB har idag 556654-4622 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Skorstensfejarna i Linköping AB

Bolaget skall bedriva sotningsverksamhet, brandskyddskontroll, besiktningar, ventilationskontroll, värdepappershandel, förvaltning av lös och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I Skorstensfejarna i Linköping AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Lars Conny som är född 1968 och har titeln VD, Johansson, Lars Conny som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Annbritt Viola som är född 1949 och har titeln Suppleant, Karlsson, Per Anders Örjan som är född 1964 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .