Deliza i Söderköping AB

Östergötlands län

Information

Deliza i Söderköping AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Söderköping som är den kommunen där Deliza i Söderköping AB finns. I Söderköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Deliza i Söderköping AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Deliza i Söderköping AB har haft sedan 2004-10-21. Deliza i Söderköping AB har funnits sedan och 2004-10-21 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Deliza i Söderköping AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Industrig. 1, 614 30, Söderköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0121-20477.

Söderköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Deliza i Söderköping AB Privat, ej börsnoterat.

Deliza i Söderköping AB har idag 556661-4235 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Deliza i Söderköping AB

Bolaget skall bedriva handel och konsultverksamhet med beklädnads-, sport- och fritidsprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Deliza i Söderköping AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tanzer, Peter Hermann som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Tanzer, Jonas Peter som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Tanzer, Mona Ingegärd Agneta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Asterhult, Hans Lennart som är född 1944 och har titeln Revisor, Magnusson, Karl Gösta Christer som är född 1949 och har titeln Lekmannarevisor, Två Revisorer i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor.