Skysec Airport Security AB

Östergötlands län

Information

Skysec Airport Security AB är en verksamhet som finns i Söderköping. I Skysec Airport Security AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Åkesson, Joakim Birger som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Harriet Margareta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Hasselgren, Eric Peter Hilding som är född 1969 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Skysec Airport Security AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Skysec Airport Security AB på telefon .

Bolaget skall bedriva flygplatskontrollverksamhet, säkerhets- och omsorgstjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Skysec Airport Security AB av bolagstypen Aktiebolag.

Skysec Airport Security AB är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Söderköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Skysec Airport Security AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-05-29 och Skysec Airport Security AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-02-09.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Skysec Airport Security AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Skysec Airport Security AB har 556673-8844 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.