Kägelbyggarna AB

Östergötlands län

Information

I Söderköping finns det ett Aktiebolag som heter Kägelbyggarna AB. Det finns flera företag som liknar Kägelbyggarna AB i Östergötlands län. Söderköping är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2005-03-09 så har Kägelbyggarna AB varit registrerat. Idag är Kägelbyggarna AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Kägelbyggarna AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Kägelbyggarna AB så kan ni göra det på 0121-10211.

Föremålet för bolagets verksamhet är att utföra byggnadsarbeten samt installation av bowlinghallar samt övriga byggnader, bedriva uthyrning av personal samt byggnadsmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Landowski, Andrzej Leszek som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. Särskild delgivningsmottagare saknas. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. .

Kägelbyggarna AB har 556677-5879 som sitt organisationsnummer.