Bisells Bensin Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bisells Bensin Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Söderköping som är den kommunen där Bisells Bensin Aktiebolag finns. I Söderköping så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bisells Bensin Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Bisells Bensin Aktiebolag har haft sedan 2005-09-08. Bisells Bensin Aktiebolag har funnits sedan och 2005-10-13 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Bisells Bensin Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till de Geersg., 602 08, Norrköping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 011-311020.

Söderköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Bisells Bensin Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bisells Bensin Aktiebolag har idag 556685-0128 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Bisells Bensin Aktiebolag

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva försäljning av bensin, diesel, smörjoljor, biltillbehör, tobak, kiosk, livsmedel, uthyrning av kärror samt därmed förenlig verksamhet.

I Bisells Bensin Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bisell, Jonny Michael som är född 1964 och har titeln Likvidator, Schwerin, Ulf Henrik Vallentin som är född 1946 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .