AB Cedergreen Construction

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva arkitektverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AB Cedergreen Construction vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Söderköping så är AB Cedergreen Construction en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Söderköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Söderköping och i Östergötlands län. Redan 2005-12-22 så skapades AB Cedergreen Construction och verksamheten är har F-skattsedel AB Cedergreen Construction har haft det sedan 2006-01-27.

AB Cedergreen Construction är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-01-27

556694-9623 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Söderköping.

Just nu är AB Cedergreen Construction Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med AB Cedergreen Construction så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom AB Cedergreen Construction är Cedergreen, Christian som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Grandelag, Pia som är född 1972 och har titeln Suppleant, Björkholm, Karl Axel Roger som är född 1951 och har titeln Revisor, Roger Björkholms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .