Protoucher International AB

Östergötlands län

Information

556704-8110 är organisationsnummer för bolaget Protoucher International AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Protoucher International AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderköping som är den kommunen som Protoucher International AB finns i.

Protoucher International AB har varit registrerat sedan 2006-05-30 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Protoucher International AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-03.

Protoucher International AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Söderköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Protoucher International AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Elmström, Rolf Torsten

Vill ni komma i kontakt med Protoucher International AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
S:T PERSGATAN 148, 602 30, Norrköping

Företaget äger, driver och underhåller en internationell webcommunity inom kroppsterapibranschen. Även andra digitala publikationer produceras. Viss försäljning på Internet.

Det finns olika personer som har en koppling med Protoucher International AB och det är Elmström, Rolf Torsten som är född 1961 och har titeln VD, Elmström, Rolf Torsten som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Hans Viking som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson Julin, Hans Ragnar Torbjörn som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson Callum, Marina Susanne som är född 1964 och har titeln Suppleant, Elmström, Britt Irene som är född 1960 och har titeln SuppleantForsberg, Lars Olof som är född 1942 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,