Gamfo AB

Östergötlands län

Information

Gamfo AB är ett bolag som finns i Söderköping. I Gamfo AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Östman, Fredrik Ingemar som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekholm, Marie Inga Elisabeth som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Östman, Anders Ingemar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Östman, Gudrun Inga Elisabet som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Vestergren, Karl Christer Daniel som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Gamfo AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Gamfo AB på telefon 070-5851460.

Bolaget har som föremål för sin verksamhet att utföra administrativa tjänster jämte annan därmed förenad verksamhet samt äga och förvalta värdepapper och likvida medel.

Idag är Gamfo AB av bolagstypen Aktiebolag.

Gamfo AB är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Söderköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Gamfo AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-10-05 och Gamfo AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-10-05.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gamfo AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Östman, Anders Ingemar -Östman, Gudrun Inga Elisabet

Gamfo AB har 556711-2817 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.