Leoson Psykoterapi & Utbildning AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderköping och Leoson Psykoterapi & Utbildning AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Leoson Psykoterapi & Utbildning AB är ett av dem. Statusen för Leoson Psykoterapi & Utbildning AB är att Bolaget är aktivt.

Leoson Psykoterapi & Utbildning AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-12-06. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där företaget finns i jobbar för att företag som Leoson Psykoterapi & Utbildning AB ska trivas.

Leoson Psykoterapi & Utbildning AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-18. I Söderköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva psykoterapi, handledning, utbildning, sjukvårdstjänster, behandlingshem samt kapitalförvaltning och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Leoson Psykoterapi & Utbildning AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-18.

Idag är Leoson Psykoterapi & Utbildning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Leoson Psykoterapi & Utbildning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5728121.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Leoson Psykoterapi & Utbildning AB är Leoson, Jyrki Ilmari som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandelund, Vuokko Elisabet som är född 1960 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Revisor, Två Revisorer i Norrköping Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Leoson Psykoterapi & Utbildning AB har 556716-9908 som sitt organisationsnummer.