Acira Fordon AB

Östergötlands län

Information

556724-0790 är organisationsnummer för verksamheten Acira Fordon AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Acira Fordon AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderköping som är den kommunen som Acira Fordon AB finns i.

Acira Fordon AB har varit registrerat sedan 2007-02-19 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-04-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Acira Fordon AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-19.

Acira Fordon AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Söderköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Acira Fordon AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Acira Fordon AB så kan ni göra det på telefon genom 08-55096070 eller genom brev på följande adress:
Regementsg. Almnäs Byggnad 401, 151 52, Södertälje

Bolagets verksamhet ska vara att uföra service-, reparations-, plåt- och lackeringsarbeten av fordon och containers, snöröjning och markarbeten, handel med fordon samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Acira Fordon AB och det är Kettunen, Harri Tapani som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Anttila, Kari Juhani som är född 1956 och har titeln Suppleant, Jonsson, Bernt Fredrik som är född 1969 och har titeln Revisor, Westerlund, Karin Ulrika Elisabeth som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, Moretime Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor