Alluminate Software AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Söderköping och Alluminate Software AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Alluminate Software AB är ett av dem. Statusen för Alluminate Software AB är att Bolaget är aktivt.

Alluminate Software AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-03-08. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där företaget finns i jobbar för att företag som Alluminate Software AB ska trivas.

Alluminate Software AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-22. I Söderköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Aktiebolagets verksamhet ska vara konsultverksamhet inom systemutveckling, kursverksamhet inom systemutveckling, förvaltning och placering av förvärvat kapital i värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Alluminate Software AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-22.

Idag är Alluminate Software AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Alluminate Software AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0121-12469.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Alluminate Software AB är Fröjd, Leifh Anders som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Scherling, Leif Samuel som är född 1941 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Svensson, Carl Martin Christian som är född 1975 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Alluminate Software AB har 556725-7083 som sitt organisationsnummer.