Bottna Bygdebutik AB (Handlarn)

Östergötlands län

Information

556726-7629 är organisationsnummer för verksamheten Bottna Bygdebutik AB (Handlarn). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bottna Bygdebutik AB (Handlarn) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Söderköping som är den kommunen som Bottna Bygdebutik AB (Handlarn) finns i.

Bottna Bygdebutik AB (Handlarn) har varit registrerat sedan 2007-03-21 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-07-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bottna Bygdebutik AB (Handlarn) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-07-30.

Bottna Bygdebutik AB (Handlarn) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Söderköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bottna Bygdebutik AB (Handlarn) är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bottna Bygdebutik AB (Handlarn) så kan ni göra det på telefon genom 0121-40061 eller genom brev på följande adress:
Bottna Midgård, 614 97, Söderköping

Bolaget ska bedriva lanthandel samt uthyrning av arbetskraft, erbjuda tjänster som t.ex. gräsklippning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bottna Bygdebutik AB (Handlarn) och det är Hedlund, Lena Margareta som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedlund, Hans-Olov Gösta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Berlin, Erik Oscar som är född 1933 och har titeln Revisor, Berlins Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,