SM Söderköping Service AB

Östergötlands län

Information

I Söderköping finns det ett Aktiebolag som heter SM Söderköping Service AB. Det finns flera verksamheter som liknar SM Söderköping Service AB i Östergötlands län. Söderköping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

SM Söderköping Service AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-11-01 och det finns flera verksamheter som är det i Östergötlands län.

Sedan 2007-04-13 så har SM Söderköping Service AB varit registrerat och sedan 2007-11-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är SM Söderköping Service AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med SM Söderköping Service AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Högmarksv. 2, 614 92, Söderköping. Vi ni istället prata med SM Söderköping Service AB så kan ni göra det på 070-4329970.

Bolagets verksamhet är att bedriva service och underhåll inom fastighets och VA-sektorn, uthyrning av entreprenadmaskiner, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Ljung, Senja Maria som är född 1960 och har titeln Extern VD, Karlsson, Lars Emanuel som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Karl Jakob Emanuel som är född 1985 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Björn Åke som är född 1951 och har titeln Revisor, Reventia som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

SM Söderköping Service AB har 556728-1083 som sitt organisationsnummer.