Robbans Last & Trucktjänst AB

Östergötlands län

Information

Robbans Last & Trucktjänst AB är ett av många verksamheter som finns i Söderköping. Det är nämligen den kommunen som Robbans Last & Trucktjänst AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Robbans Last & Trucktjänst AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-11-29.

Robbans Last & Trucktjänst AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2007-10-30. Men sedan 2008-01-11 så har Robbans Last & Trucktjänst AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Margaretag. 37, 614 31, Söderköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Robbans Last & Trucktjänst AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5562041.

Söderköping arbetar för att verksamheter som Robbans Last & Trucktjänst AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Robbans Last & Trucktjänst AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva transport, grävning, lossning och lastning inom bygg och industrientrepenad. Uthyrning av byggmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Robbans Last & Trucktjänst AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Robbans Last & Trucktjänst AB och det är följande personer, Göransson, Robert Rolf Eric som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Göransson, Eva Anneli som är född 1973 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Olof Torgny som är född 1954 och har titeln Revisor, Cityrevisorerna i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Robbans Last & Trucktjänst AB är 556741-2126.