Ekonomiloftet AB

Östergötlands län

Information

Bolaget ska hjälpa små och medelstora företag med konsultation gällande redovisning och ekonomistyrning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ekonomiloftet AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Söderköping så är Ekonomiloftet AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Söderköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Söderköping och i Östergötlands län. Redan 2008-01-29 så skapades Ekonomiloftet AB och verksamheten är har F-skattsedel Ekonomiloftet AB har haft det sedan 2008-02-28.

Ekonomiloftet AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-03-06

556750-8915 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Söderköping.

Just nu är Ekonomiloftet AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Ekonomiloftet AB så går det att nå dem via telefon på 0121-260000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ekonomiloftet AB är Johnsson, Eva Helena som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Danielsson, Eva Marianne som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Nils Olov som är född 1935 och har titeln Suppleant, Olsson, Jan Olof som är född 1946 och har titeln Suppleant, Asterhult, Hans Lennart som är född 1944 och har titeln Revisor, Två Revisorer i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor.