Uggelkullens Bygg

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Söderköping och Uggelkullens Bygg är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Uggelkullens Bygg är ett av dem. Statusen för Uggelkullens Bygg är att Bolaget är aktivt.

Uggelkullens Bygg är ett Enskild firma och skapades 2006-10-05. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Uggelkullens Bygg ska trivas.

Uggelkullens Bygg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-05. I Söderköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Byggnadsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Uggelkullens Bygg är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-05.

Idag är Uggelkullens Bygg och det finns flera verksamheter som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Uggelkullens Bygg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6854727.

.

De som är på något sätt har med Uggelkullens Bygg är Karlsson, Ulf Lennart Sture som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Uggelkullens Bygg har 560430-XXXX som sitt organisationsnummer.