Marie's Arbetskläder & Kontorstjänst i Söderköping

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Söderköping och Marie's Arbetskläder & Kontorstjänst i Söderköping är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Marie's Arbetskläder & Kontorstjänst i Söderköping är ett av dem. Statusen för Marie's Arbetskläder & Kontorstjänst i Söderköping är att Bolaget är aktivt.

Marie's Arbetskläder & Kontorstjänst i Söderköping är ett Enskild firma och skapades 2000-02-04. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Söderköping där företaget finns i jobbar för att företag som Marie's Arbetskläder & Kontorstjänst i Söderköping ska trivas.

I Söderköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av arbetskläder, skor och skyddsutrustning till verkstäder, industri, privatpersoner. Bokförings- och administrativa tjänster.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Marie's Arbetskläder & Kontorstjänst i Söderköping inte är momsregistrerat.

Idag är Marie's Arbetskläder & Kontorstjänst i Söderköping och det finns flera företag som är det idag i Söderköping.

Vill man komma i kontakt med Marie's Arbetskläder & Kontorstjänst i Söderköping så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0121-10587.

.

De som är på något sätt har med Marie's Arbetskläder & Kontorstjänst i Söderköping är Andersson, Marie som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Marie's Arbetskläder & Kontorstjänst i Söderköping har 560625-XXXX som sitt organisationsnummer.