Puts & Fasad Micael Drott

Östergötlands län

Information

570109-XXXX är organisationsnummer för bolaget Puts & Fasad Micael Drott. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Puts & Fasad Micael Drott är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderköping som är den kommunen som Puts & Fasad Micael Drott finns i.

Puts & Fasad Micael Drott har varit registrerat sedan 1997-02-19 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Puts & Fasad Micael Drott så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Puts & Fasad Micael Drott är och det finns flera bolag i Söderköping som också är .

Firmatecknare för Puts & Fasad Micael Drott är följande:

Vill ni komma i kontakt med Puts & Fasad Micael Drott så kan ni göra det på telefon genom 0121-10317 eller genom brev på följande adress:

Byggnads- och fasadrenoveringsarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Puts & Fasad Micael Drott och det är Drott, Nils Micael som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,