Ritzfalks fastighetskonsult

Östergötlands län

Information

570416-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ritzfalks fastighetskonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ritzfalks fastighetskonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderköping som är den kommunen som Ritzfalks fastighetskonsult finns i.

Ritzfalks fastighetskonsult har varit registrerat sedan 2001-01-20 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-01-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ritzfalks fastighetskonsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-01-16.

Ritzfalks fastighetskonsult är och det finns flera verksamheter i Söderköping som också är .

Firmatecknare för Ritzfalks fastighetskonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ritzfalks fastighetskonsult så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Förvaltning av fastigheter, mark, jordbruksverksamhet med maskiner och inventarier.

Det finns olika personer som har en koppling med Ritzfalks fastighetskonsult och det är Ritsfalk Tjernberg, Kerstin Eva M som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,