BD servicebyggare

Östergötlands län

Information

570602-XXXX är organisationsnummer för bolaget BD servicebyggare. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BD servicebyggare är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderköping som är den kommunen som BD servicebyggare finns i.

BD servicebyggare har varit registrerat sedan 2003-03-26 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-03-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för BD servicebyggare så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-03-06.

BD servicebyggare är och det finns flera bolag i Söderköping som också är .

Firmatecknare för BD servicebyggare är följande:

Vill ni komma i kontakt med BD servicebyggare så kan ni göra det på telefon genom 0121-14222 eller genom brev på följande adress:

Byggrenoveringar av badrum, kök, invändigt i lägenheter, villor och andra lokaler.

Det finns olika personer som har en koppling med BD servicebyggare och det är Dahlberg, Bo Stig som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,