Vision & Verklighet Östergötland

Östergötlands län

Information

Vision & Verklighet Östergötland är ett bolag som finns i Söderköping. I Vision & Verklighet Östergötland finns det lite olika personer som är förknippade och det är Efraimsdotter, Anneli Hulda E som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vision & Verklighet Östergötland så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Vision & Verklighet Östergötland på telefon 0121-12688.

Personlig utveckling-självkännedom. Alternativ hälsovård. Kurser, individuella behandlingar samt konsultverksamhet inom ovan nämnda områden.

Idag är Vision & Verklighet Östergötland av bolagstypen Enskild firma.

Vision & Verklighet Östergötland är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Söderköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Vision & Verklighet Östergötland innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-01-01 och Vision & Verklighet Östergötland är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vision & Verklighet Östergötland så är det följande:

Vision & Verklighet Östergötland har 590220-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.