JH Divteknik

Östergötlands län

Information

590717-XXXX är organisationsnummer för verksamheten JH Divteknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JH Divteknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderköping som är den kommunen som JH Divteknik finns i.

JH Divteknik har varit registrerat sedan 1998-10-20 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för JH Divteknik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

JH Divteknik är och det finns flera verksamheter i Söderköping som också är .

Firmatecknare för JH Divteknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med JH Divteknik så kan ni göra det på telefon genom 070-6646428 eller genom brev på följande adress:

Datateknisk verksamhet som konsult, marin dataverksamhet, audio och video. Mjukvaru- design och utveckling. Mjukvaruutvärdering.

Det finns olika personer som har en koppling med JH Divteknik och det är Höög, Jan Sven Olof som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,